18 april 2016

Over ons

Wij verhuren alles voor uw geslaagde party in Enschede en Hengelo!

Wie zijn wij?

Wij zijn Koen Bos (20) en Rick Slaa (22) en wij zijn sinds 1 augustus 2015 de trotse eigenaren van ons bedrijf K&R Partyverhuur . Wij zijn klein begonnen met enkel de aanschaf van een partytent en bijpassende feestverlichting. Wegens groot succes hebben wij het afgelopen jaar flink kunnen investeren in de aanschaf van diverse artikelen.

Wat verhuren wij?

Wij verhuren en verzorgen alles voor uw geslaagde feest! U kunt op deze website zien welke artikelen wij allemaal verhuren en welke scherpe tarieven gehanteerd worden. Wij bezorgen alles wat u nodig heeft netjes bij u thuis en halen dit na afloop van het feest weer bij u thuis op. Ook zorgen wij dat alles feest en gebruiksklaar is. Heeft u vragen over de bezorging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat is ons streven?

Ons streven is om de zorgen bij u weg te nemen door alles voor het feest, van A tot Z voor u te regelen. Wij vinden het belangrijk om uw wens zo goed mogelijk te vervullen. Daarom zullen wij vooraf, samen met u, uitgebreid uw wensen en behoeften doornemen. U regelt de gasten, wij verzorgen de
rest.

Samenwerking

Wij werken samen met diverse bedrijven om het feest naar uw wens te laten verlopen. Of het nu gaat om uw favoriete muziek met DJ, een goede cateraar of een kelner, wij kunnen alles voor u regelen.

Wij luisteren naar uw wensen

Heeft u speciale wensen maar weet u niet of wij deze kunnen vervullen? Neem gerust contact met ons op! Dit is geheel vrijblijvend.